JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun
  • Jin Ju Feng2
  • Jin Ju Feng11
  • jinjufeng

babagan kita

sugeng rawuh

Liaocheng Jin Ju Feng Impor lan Ekspor Trading Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, dadi modal terdaftar 1 yuta.
Khusus kanggo pipa bor tungku jeblugan, pipa baja mulus, baut bolongan lan perdagangan ekspor produk liyane.
Liaocheng Xing Rong Steel Tube Co., Ltd. Alat bor Shandong Jin Jian (Manufaktur) Co, Ltd. Liaocheng Jin Ju Feng Impor lan perdagangan ekspor Co, Ltd loro perusahaan produksi, produksi, penjualan lan impor lan ekspor ing sak perusahaan .

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • certification1
  • certification