JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Babagan Kita

Liaocheng Jin Ju Feng Trading and Export Trading Co., Ltd.

Liaocheng Jin Ju Feng Impor lan Ekspor Trading Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, dadi modal terdaftar 1 yuta.

Khusus kanggo pipa bor tungku jeblugan, pipa baja mulus, baut bolongan lan perdagangan ekspor produk liyane.

Struktur perusahaan: Liaocheng Xing Rong Steel Tube Co., Ltd. Alat bor Shandong Jin Jian (Manufaktur) Co, Ltd. Liaocheng Jin Ju Feng Impor lan ekspor trading Co., Ltd. loro perusahaan produksi, produksi, penjualan lan impor lan ekspor ing siji perusahaan.
Kaloro perusahaan produksi kasebut duwe peralatan canggih, tenaga teknis sing kuat lan peralatan uji coba lengkap.

Perusahaan kasebut mesthi nggatekake manajemen kualitas produk ilmiah, standar lan sistematis, lan lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001.

Liaocheng Jin Ju Feng Impor lan ekspor dagang Co., Ltd. duwe hak impor lan ekspor independen, lan wis melu bisnis impor lan ekspor suwene 12 taun, produk kasebut diekspor menyang Thailand, Sri Lanka, India, Jepang, Pakistan, Jerman, Amerika Serikat, Brasil lan negara lan wilayah liyane, lan ditrima dening para pelanggan.
Perusahaan ngetutake konsep "inovasi ilmiah lan teknologi, manajemen integritas"; Lan "kualitas kaslametan".
"Produk sing stabil lan andal kanggo vitalitas perusahaan", kanthi kredibilitas kanggo ngasilake nilai, "integritas, pragmatik, inovasi"minangka tujuan lan tujuan perusahaan sing terus-terusan, kanthi semangat ningkatake jujur, kerja keras, semangat semangat tim perusahaan, usaha nggawe merek terkenal domestik lan asing, apa pimpinan industri kasebut.

Perusahaan kasebut komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan sing luwih apik, lan gelem kerja sama karo kanca ing saindenging jagad kanggo win-win, nggawe brilian.

Jeneng perusahaan: Liaocheng Jin Ju Feng Import and Export Trading Co., LTD
Alamat: Kamar 508, Menara B, Bangunan Chuangye, Jalan Dongchang, Jalan Dongcheng, Distrik Dongchangfu, Kota Liaocheng, Provinsi Shandong, China
Taun registrasi: 2005
Situs web perusahaan: http://chinasteelpipe.en.alibaba.com
Budaya perusahaan: integritas, praktis, kualitas, kelas siji!

Filsafat bisnis: golek keunggulan tanpa watesan, maju nganggo The Times lan gawe mbesuk!
Telpon: +86 06358787816
Manajer Umum: Yao Du 13121617777 admin@jinjufengt.cn
Wong sing ngubungi: Dong Yunfei 15653151886 yunfei.dong@jinjufeng.cn
Gao Shenxu 17863522625 gaoshenxu@jinjufenggt.cn