JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Jangkar Bar

  • Supanchor R25 R38 R51 self drilling anchor SDA bars for Underground Construction

    Supanor R25 R38 R51 ngebor jangkar SDA bar kanggo Konstruksi Underground

    Sistem Jangkar Pengeboran Diri kalebu bar jangkar Utas berongga kanthi bor pengorbanan sing nindakake pengeboran, jangkar lan grouting ing sawijining operasi. Sistem jangkar pengeboran mandiri umume digunakake ing stabilitas lereng, dhukungan tunneling, pondasi kanthi tumpukan mikro lsp, sing akeh digunakake ing proyek penambangan, terowongan, kereta api, konstruksi metro dll