JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Jangkar Bit

Katrangan singkat:

Bit Jangkar Pengeboran Diri SINODRILLS digunakake minangka korban kanggo bolongan pengeboran, biasane ana karbida Tungsten lan baja ngenceng rong jinis, liwat mesin produksi utawa teknologi produksi casting.


Detail Produk

Tag Produk

Bit pengeboran ngamuk jeblugan nyedhiyakake kanthi cepet kanthi cepet, gampang kontrol bolongan, gampang kontrol ambane lan Sudut saka tutuk wesi, gampang ngopeni lumpur tutuk wesi.

Ukuran benang R32, SSR32, R35, SSR35, R38, T38, T45, T51, SST58, SST68, SGT60 lsp. 
Diameter njaba   41mm nganti 152mm
Jinis Wajah Ngarep rata, ngarep tengah Drop, wajah Uni
Jinis Rok Rok normal / Retrac rok
Jinis tombol Hemisferis, Parabola, Balistik, Kerucut
MOQ Ora ana syarat kanggo nyoba utawa supaya jejak

Bisa disesuaikan karo gambar lan conto kanggo nyukupi kebutuhane pelanggan sing beda.

Kita minangka produsen lan stokis saka bor SDA, bisa njamin pangiriman cepet.

Jinis Bit latihan bor salib, bit salib Tapered, bit tombol Tapered / bit bor 34mm
Lamaran Gunakake ing watu granit lan marmer, tambang emas, sepur, trowongan, lsp. Kanggo ngebur
Fitur Bit bor tapered nyambungake bor bor saka bor batu kanggo bolongan pengeboran
Materi Karbida kualitas tinggi lan baja berkualitas tinggi
MOQ 5 pcs
Kita bisa ngrancang lan ngasilake miturut sarat diameter, bolongan udara nomer lan bentuk tombol karbida.
Jinis bit pengeboran Diameter (mm) Sudut Taper (Gelar) Dawa (mm)
Bit chisel tapered 20/22/28/30/32/34/36/38/40 4 derajat / 6 derajat / 7 derajat / 11 derajat / 12 derajat 50/55/60/71/80
Bit salib tapered 24/26/28/30/32/33/34/35/36/3/38/40/42/48/50/55 50/55/60/71/80
Bit tombol tapered 28/29/30/32/33/34/35/36/37/38/40/41/42/45 50/55/60/71/80

Bit jangkar digunakake minangka panggunaan korban kanggo bolongan ngebor, biasane ana karbida Tungsten lan waja ngerat rong jinis, liwat mesin produksi utawa casting casting.

Jinis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 lsp.

BIT head type1
BIT SPECIFICATION1
bit01

Aarbide nyelehake Tombol Utas Utas kanggo ngebur & nyebul

Kaluwihan

Yen dibandhingake karo merek luar negeri, kaluwihan kasebut kalebu:
a. Produk bisa cocog luwih saka 95% tinimbang produk asli
b. Rega kompetitif tumrap merek terkenal lan kualitas paling apik ing pabrik cilik

Babagan Kita

1. Pabrik kita wis khusus nggawe alat pengeboran lan suku cadang luwih saka 10 taun.
2. Kita duwe teknologi lan peralatan canggih.
3. Teknisi duwe pengalaman kerja profesional luwih saka 13 taun.
4. Piranti pengeboran batu diekspor ing saindenging jagad. Pasar utama: Norwegia, Turki, AS, Kanada, Australia, Brasil, Uruguay, Iran, Filipina, Thailand, India, lsp.

Lokakarya

workshop002
workshop001

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane