JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Jangkar Bit

  • Anchor Bit

    Jangkar Bit

    Bit Jangkar Pengeboran Diri SINODRILLS digunakake minangka korban kanggo bolongan pengeboran, biasane ana karbida Tungsten lan baja ngenceng rong jinis, liwat mesin produksi utawa teknologi produksi casting.