JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Blast tungku terbuka pipa bor ledakan pipa bor pipa bor pipa

Katrangan singkat:

Diameter njaba: R32, R38, R39 lsp.

Kekandelan tembok: 38 * 12, 32 * 10, 30 * 10 lsp.

Dawane: 2m nganti 12 m

Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 10CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, lsp.

Jinis: JD32-1832R / 25H, JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jinis pangolahan Forging
Rod sing Cocog Extention / Rod Rod
Merek dagang JINJUFENG
Paket Transportasi Miturut syarat pelanggan
Spesifikasi 25-135mm

Rod pengeboran

Dawane

Bobot

Nomer Bagéan

mm

Sikil

kg

R38-Babak39-R32

a1

 

2800

9.2

22.7

25R39-R32 / R38-2800-40

3400

11.2

27.8

25R39-R32 / R38-3400-40

3600

11.9

29.4

25R39-R32 / 38-3600-40

4100

13.5

34.5

25R39-R32 / 38-4100-40

4300

14.1

35.3

25R39-R32 / 38-4300-40

T38-Round39-T38

a2

 

3000

9.8

24.9

25R39-T38-3000-40

3200

10.5

26.5

35R39-T38-3200-40

4000

13.1

33.4

25R39-T38-4000-40

Asal Usul

Liaocheng, Shandong China

Kita minangka produsen lan stokis, bisa njamin pangiriman cepet.

Paket

Rod Drilling Sirkulasi Reverse

Rod Drilling Sirkulasi Reverse uga diarani Pipa bor tembok Double, pipa bor dobel utawa pipa bor Wall Dual. Iki kalebu rong lapisan pipo bor njero lan njaba (diarani pipa batin lan pipa njaba). Pipa njero lan njaba kalebu jurang anulus, yaiku saluran kanggo mompa medium pembilasan menyang sisih ngisor bolongan nalika ngebur batuan hidrolik lan pengeboran sampling tengah. Bolongan tengah tabung njero dibenakake kanthi mbuwang medium pembilasan, lan saben pipa bor kanthi tembok dobel disambungake karo sekrup tabung njaba kanggo njamin transmisi torsi lan tekanan. Tabung njero biasane disambungake kanthi cara plug-in, sing umume mung dadi media flush. Mula, piranti panyegel dibutuhake ing plug-in.

Pipa Bor Dinding Dobel digunakake ing pengeboran sumur kanthi diameter 84 lan 93 mm lan ambane nganti 300 m ing lemah kelas kemampuan bor II-V kanthi lapisan lemah nganti kelas kemampuan bor VII kanggo nggayuh kabeh prospek lan geokimia sing dibutuhake. operasi, ing pemetaan geologi lan eksplorasi deposit mineral solid.

Pengeboran sumur ditindakake kanthi ngangkut hidro saka inti sing dikirimake ing permukaan sadawane saluran internal senar bor ganda.

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: