JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Pipa Baja Karbon Baja (ASTM A106 GR. BASME SA106 GR. BAPI 5L GR.B)

Katrangan singkat:

Rangkaian pipa Seamless kita rampung kayata panas sing digulung, digawe adhem lan liya-liyane lan uga ana macem-macem ukuran. Iki digunakake ing aplikasi pesawat, bantalan anti-gesekan, ordnance dll lan industri kaya konstruksi, teknik dll.


Detail Produk

Tag Produk

Standar Pipa baja API A106 GR.B A53 Gr.B / tabung baja ASTM A106 Gr.B A53 Gr.BAP175-79, DIN2I5L, ASTM A106 Gr.B, ASTM A53 Gr.B,ASTM A179 / A192 / A213 / A210 / 370 WP91, WP11, WP22.DIN17440, DIN2448, JISG3452-54.
Materi API5L, Gr.A & B, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70, X80, ASTM A53Gr.A & B, ASTM A106 Gr.A & B, ASTM A135,ASTM A252, ASTM A500, DIN1626, ISO559, ISO3183.1 / 2,KS4602, GB / T911.1 / 2, SY / T5037, SY / T5040 STP410, STP42.
Sertifikat API5L ISO 9001: 2008 TUV SGS BV lsp
Diameter njaba 10mm-1050mm
Kandel 1mm-100mm
Dawane 5,8m 6m Telpon, 12m Telpon, 2-12m Acak.
Perawatan lumahing Dilapisi Ireng, Galvanis, Alami, 3x anticorrosive dilapisi, Isolasi busa poliuretan.
Pungkasan Pungkasan bevel (> 2 "), Polos (≤2"), nganggo tutup plastik, kanthi meneng lansoket
Panggunaan / Aplikasi Jalur pipa minyak, Pipa bor, Pipa hidrolik, Pipa gas, Pipa cairan,Pipa ketel, pipa saluran, farmasi pipa perancah lanbangunan kapal lsp.

Rincian pengepakan

1. Varnish ireng sing dicet utawa lenga minyak anti korosi, 2PE, 3PE ing permukaan.
2. Plain, squire dipotong utawa dipotong kanthi tutup.
3. Ing heksagon utawa bundel segi telu nganggo strip baja.
4. Tandha: Minangka sarat pelanggan.

Carbon Steel Seamless Pipe
Carbon Steel Seamless Pipe1
Carbon Steel Seamless Pipe2

Rincian pengiriman

Katemtuan Perdagangan: FOB / CIF / CFR.
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union.
Ngundhuh Pelabuhan: XinGang TianJin, China.
Pangiriman: Sajrone 15-20 dina sawise nampa deposit utawa L / C.

Lamaran

Carbon Steel Seamless Pipe05

Sertifikasi

ce

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: