JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Hubungi Kita

Liaocheng Jin Ju Feng Trading and Export Trading Co., Ltd.

KONTAK KAMI

Kanggo sapa waé sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kami kanthi ngirim email utawa ngubungi kanthi cepet.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

ALAMAT

Kamar 508, Menara B, Bangunan Chuangye, Jalan Dongchang, Jalan Dongcheng, Distrik Dongchangfu, Kota Liaocheng, Provinsi Shandong, Cina

E-MAIL

TEL

+8606358787816

Telpon

+8613121617777
+8615653151886
+8617863522625

Pengin kerja sama kita?