JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Hot-sale R22 R25 R28 R32 R35 R38 sing diprodhuksi ing China

Katrangan singkat:

Pipa bor [1] yaiku jinis pipa baja kanthi benang ing buntut, sing digunakake kanggo nyambungake peralatan permukaan rig pengeboran lan peralatan pengeboran lan grinding utawa piranti bolongan ngisor ing sisih ngisor pengeboran.


Detail Produk

Tag Produk

Pipa bor [1] yaiku jinis pipa baja kanthi benang ing buntut, sing digunakake kanggo nyambungake peralatan permukaan rig pengeboran lan peralatan pengeboran lan grinding utawa piranti bolongan ngisor ing sisih ngisor pengeboran.

Perusahaan kita duwe lokakarya produksi pipa baja lan pipa bor lan lokakarya produksi produk pendukung. Kanggo nggayuh desain, pangolahan, produksi liwat-kereta. Kita duwe jalur produksi pipa bor tungku paling gedhe ing Asia, lan pangsa pasar pabrik baja China luwih saka 70%.

Mining Tunnelling Blasting6
Mining Tunnelling Blasting7
Mining Tunnelling Blasting8

Diameter njaba: Miturut panjaluk, kayata: 32mm, 38mm, lsp
Kekandelan tembok: 4-12mm lsp.
Dawane: 2m nganti 12 m
Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 100CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, lsp
Jinis: JD32-1832R / 25H, JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R lsp.

Katrangan produk

Kita minangka produsen lan stokis, bisa njamin pangiriman cepet.

Jinis pangolahan

Forging

Rod sing Cocog

Extention / Rod Rod

Merek dagang

JINJUFENG

Paket Transportasi

Miturut syarat pelanggan

Spesifikasi

25-40mm

Asal Usul

Liaocheng, Shandong China

Pipa bor digunakake ing tungku jeblugan. Pipa bor mesin pembukaan tungku jeblugan digawe saka baja kekuatan tinggi. Ana macem-macem spesifikasi lan bahan sing bisa dipilih para pelanggan. Bahan utama yaiku baja 45 °, 40 Cr (40Cr), 42 Cr Mo (42CrMo). Produk kasebut kalebu batang bor, pipa bor tungku jeblugan, pipa bor paduan, pipa bor pembuka, pipa bor tungku bledosan, pipa bor tungku perendaman, pipa bor tungku kalsium karbida, lan pipa bor pembuka mata. Ing produksi tungku jeblugan, umume digunakake kanggo mbukak lubang pistol lempung kanggo ngrendhem lendhut.

Pipa bor duweni benang ganda R38, utas dobel T38, siji utas T38, siji utas R38 lan R32. Yen pipa bor duwe alur panggilingan lan utas, diameter njaba saka 32 utas yaiku 32, lan diameter njaba utas 38 yaiku 38. Bit bor lan pipa bor dilas bareng, lan dawane miturut syarat pelanggan.

Kita bakal aktif kerja sama karo syarat para pelanggan lan kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi perusahaan. Ngarep-arep tekane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: