JIN JU FENG

16 Taun Pengalaman Manufaktur

Kabar

  • Carane ndhukung trowongan liwat cobblestone?

    Carane ndhukung trowongan liwat cobblestone?Metode dukungan sistem baut jangkar pengeboran mandiri.Formasi watu sing diliwati trowongan asring nemoni kahanan geologi sing kompleks, salah sijine yaiku lapisan kerikil.Lapisan kerikil nduweni karakteristik pemecah batu sing ora apik lan kohesi ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo pipa baja

    Minangka distributor utama pipa baja, Liaocheng Jin Ju Feng Impor lan Ekspor Trading Co., LTD nduweni reputasi sing kuat kanggo nyedhiyakake persediaan produk sing maneka warna.We Simpenan jumlah sungguh ing loro manca lan domestik pipe baja ing loro tembok entheng lan abot.Sampeyan bisa mriksa kertu baris kanggo luwih ...
    Waca liyane
  • Dhuwur Tensile Blast Furnace Taphole Drill Rod Bit

    "Self drilling bar" minangka jinis bolt kothong, sing biasane digunakake kanggo formasi rock sing relatif stabil lan lengkap.Agen jangkar kayata resin, lem teknik, lan semen setelan cepet disuntikake saka tengah bolt, sing luwih apik tinimbang bolt biasa ...
    Waca liyane
  • "Self drilling bar" minangka jinis bolt kothong

    "Self drilling bar" minangka jinis bolt kothong, sing biasane digunakake kanggo formasi rock sing relatif stabil lan lengkap.Agen jangkar kayata resin, lem teknik, lan semen setelan cepet disuntikake saka tengah bolt, sing luwih apik tinimbang bolt biasa.Amarga saka ...
    Waca liyane
  • Pengenalan singkat pipa baja karbon mulus

    Pambuka: Baja karbon pipa baja mulus minangka jinis baja dawa.Pipa baja nduweni bagean berongga lan akeh digunakake minangka pipa kanggo ngangkut cairan, kayata pipa kanggo ngangkut minyak, gas alam, gas, banyu lan bahan padhet tartamtu.Dibandhingake karo baja padhet kayata roun ...
    Waca liyane
  • Blast furnace tunyuk bolongan bor bit

    Bit pengeboran tungku jeblugan yaiku bit pengeboran kanggo mesin bukaan tungku jeblugan, lan minangka bor kanggo ladle punching ing pabrik baja.Iki uga disebut blast furnace tap bolongan bor bit.Awak pengeboran kasusun saka operator lan bor ing operator.Iku kasusun saka bor cu ...
    Waca liyane
  • Inspeksi pipa baja sing mulus

    Inspeksi pipa baja sing mulus

    1. Ukuran lan wangun pengawasan saka pipo baja (1) Steel pipo inspeksi kekandelan tembok: micrometer, ultrasonik kekandelan gauge, ora kurang saka 8 TCTerms ing loro ends lan rekaman.(2) Inspeksi diameter njaba lan ovality pipa baja: caliper, vernier caliper, ring gauge, lan ngukur la...
    Waca liyane
  • Panduan aplikasi sistem jangkar pengeboran mandiri

    Kanthi pangembangan ekonomi kanthi cepet ing omah lan ing luar negeri, bolt pengeboran mandiri lan sistem jangkar pengeboran mandiri minangka bahan pendukung lan solusi penting ing industri teknik anchoring geoteknik.Iki digunakake ing macem-macem proyek konstruksi.Dina iki, aku wis nyusun paling c...
    Waca liyane
  • Blast Furnace Taphole Drill Rod

    Kita minangka produsen Blast Furnace Taphole Drill Rod, minangka produk unggulan, mula kita bisa nyedhiyakake sampeyan kanthi rega sing kompetitif kanthi layanan sing paling apik.1) Ukuran unggulan (outdiameter * wallthickness) a.38mm * 12mm (1.496 ″ * 0.472 ″) b.34mm * 11mm (1.338 ″ * 0.433 ″) c.34mm * 12mm (1....
    Waca liyane
  • Sunting Blast furnace drill pipe

    Blast furnace drill bit lan drill pipe proses produksi introduksi produk Blast furnace open drill pipe digawe saka baja kekuatan dhuwur.Cocog kanggo pipa pengeboran open blast furnace kanggo macem-macem pembuka tungku jeblugan.Ing produksi blast furnace ironmaking, blast furnace mbukak pipa bor ...
    Waca liyane
  • Carane mbangun rod anchor grouting ngebur dhewe

    Kanggo ngerti carane mbangun rod anchor grouting kothong poto-propelled, kita kudu ngerti ciri struktural sawijining.Bolt grouting hollow maju utamane dumadi saka awak bolt kothong, bor (kabeh-baja bor bit lan alloy bor bit), piranti centering, a nyambungake s ...
    Waca liyane
  • Sunting paramèter Teknis alat pengeboran umum

    Pipa bor (1) 2-7/8 "pipa bor 1) ★ Diameter njaba: 2-7/8 "(73mm);2) Diameter njero: 2.151 "(54.6mm);3) ★ Drill pipe baja kelas: G105;4)★ Wangun pangolahan: EU;5) Kekandelan tembok: 9.19mm;6)★ Bobot: 10.4ppf 7) Dawane total (saka pundhak menyang pundhak): 31ft ± 0.5ft;8) Materi...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2