JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Produk

  • Seamless Steel Pipe

    Pipa Baja Mulus

    Tabung baja mulus, bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

  • Anchor Bit

    Jangkar Bit

    Bit Jangkar Pengeboran Diri SINODRILLS digunakake minangka korban kanggo bolongan pengeboran, biasane ana karbida Tungsten lan baja ngenceng rong jinis, liwat mesin produksi utawa teknologi produksi casting.

  • Blast Furnace Open Drill Pipe Blast Furnace Pipe Drill Pipe R38 Blast Furnace Drill Pipe

    Blast tungku terbuka pipa bor ledakan pipa bor pipa bor pipa

    Diameter njaba: R32, R38, R39 lsp.

    Kekandelan tembok: 38 * 12, 32 * 10, 30 * 10 lsp.

    Dawane: 2m nganti 12 m

    Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 10CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, lsp.

    Jinis: JD32-1832R / 25H, JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R lsp.

  • Carbon Steel Seamless Pipe (ASTM A106 GR. BASME SA106 GR. BAPI 5L GR.B)

    Pipa Baja Karbon Baja (ASTM A106 GR. BASME SA106 GR. BAPI 5L GR.B)

    Rangkaian pipa Seamless kita rampung kayata panas sing digulung, digawe adhem lan liya-liyane lan uga ana macem-macem ukuran. Iki digunakake ing aplikasi pesawat, bantalan anti-gesekan, ordnance dll lan industri kaya konstruksi, teknik dll.

  • Hot Sale High Quality Taphole Drill Rod Rock Drill Tools for Blast Furnace

    Penjualan Panas Alat Bor Bor Taphole Berkualitas Tinggi kanggo Tungku Blast

    Diameter njaba: R32, R38, R39 lsp.
    Kekandelan tembok: 38 * 12, 32 * 10, 30 * 10 lsp.
    Dawane: 2m nganti 12 m
    Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 10CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, lsp
    Jinis: JD32-1832R / 25H 、 JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R lsp.

  • Hot-selling China-produced R22 R25 R28 R32 R35 R38 Blast Furance Drilling Rob

    Hot-sale R22 R25 R28 R32 R35 R38 sing diprodhuksi ing China

    Pipa bor [1] yaiku jinis pipa baja kanthi benang ing buntut, sing digunakake kanggo nyambungake peralatan permukaan rig pengeboran lan peralatan pengeboran lan grinding utawa piranti bolongan ngisor ing sisih ngisor pengeboran.

  • Supanchor R25 R38 R51 self drilling anchor SDA bars for Underground Construction

    Supanor R25 R38 R51 ngebor jangkar SDA bar kanggo Konstruksi Underground

    Sistem Jangkar Pengeboran Diri kalebu bar jangkar Utas berongga kanthi bor pengorbanan sing nindakake pengeboran, jangkar lan grouting ing sawijining operasi. Sistem jangkar pengeboran mandiri umume digunakake ing stabilitas lereng, dhukungan tunneling, pondasi kanthi tumpukan mikro lsp, sing akeh digunakake ing proyek penambangan, terowongan, kereta api, konstruksi metro dll

  • R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt

    Kopling kopling R38 R38 kanggo bolt bolongan ngebur dhewe

    Kopling jangkar utawa diarani kopling rod jangkar, sing digunakake kanggo ngluwihi tali jangkar kaya dawa sing dibutuhake.

    Jinis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 lsp.

  • Blast Furnace Tapping Hole Tools

    Alat Bolongan Tungku Blastau

    Diameter njaba: R32, R38, R39 lsp.

    Kekandelan tembok: 38 * 12, 32 * 10, 30 * 10 lsp.

    Dawane: 2m nganti 12 m

    Bahan: 10 #, 20 #, 30 #, 45 #, 20G, 40Cr, 20Gr, 16mn-45mn, 27SiMn, Cr5Mo, 12CrMo (T12), 12Cr1MoV, 12Cr1MoVG, 10CrMo910, 15CrMo, 35CrMo, 40CrMo, lsp.

    Jinis: JD32-1832R / 25H, JD38-1832R, JD38-2438R, JD38-3038R, JD38-3638R, JD38-3838R, JD38-4338R lsp.

  • Seamless Steel Tube (A106,A53,API 5L,ST37,ST52,S275,S355)

    Tabung Baja Seamless (A106, A53, API 5L, ST37, ST52, S275, S355)

    Pipa baja seamless murah ASTM A312 sing digawe panas

    Kita MANUFACTURER profesional pipa Baja. Nyedhiyakake kualitas lan layanan sing luar biasa kanthi rega kompetitif forC. S. Pipa Mulus, Pipa Baja Baja Alloy.