JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Kopling kopling R38 R38 kanggo bolt bolongan ngebur dhewe

Katrangan singkat:

Kopling jangkar utawa diarani kopling rod jangkar, sing digunakake kanggo ngluwihi tali jangkar kaya dawa sing dibutuhake.

Jinis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Jangkar kopling

Kopling jangkar utawa diarani kopling rod jangkar, sing digunakake kanggo ngluwihi tali jangkar kaya dawa sing dibutuhake.
Jinis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 lsp.

Kahanan

Anyar

Industri sing Ditrapake

Karya konstruksi, Energi & Penambangan

 

Repo Tes Mesinrt

Kasedhiya

Papan Asal

Liaocheng, China

Jinis

Bor Lengan, Piranti bor dhewe

Sertifikasi

ISO

Jinis pangolahan

Forging

Lamaran

konstruksi, pertambangan, tunneling, dhasar dhasar

Dawane

140mm / 200mm

Arah benang

Tangan kiwa

Atose

HRC25-HRC30

Garansi

Ora kasedhiya

Video metu-inspection

Kasedhiya

Jinis Pemasaran

Produk Biasa

Jeneng Merek

JINJUFENG

Jinis Mesin

Peralatan Pengeboran

Materi

Baja Karbon

Gunakake

pertambangan, trowongan, konstruksi

Standar benang

ISO10208 / ISO1720 / liyane

anchor couper specification table

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Lamaran

R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt6

Proses produksi

R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane