JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Pipa Baja Mulus

Katrangan singkat:

Tabung baja mulus, bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Kita minangka produsen lan stok pipa baja lancar, bisa njamin pangiriman cepet.

Ukurane Kekandelan tembok: 1-100mm, Diameter njaba: 10-1050mm (bunder)
Dawane Dawa: Panjang acak tunggal / Dawa acak kaping pindho
5m-14m, 5.8m, 6m, 10m-12m, 12m utawa minangka panjaluk nyata saka pelanggan
Standar ASTM A53, ASTM A106, BS1387, GB / T9711, GB / T3901, ASTM A252, GB / T8711, BS 6363, JIS G3466, EN 10219, GB / T 3094-2000, GB / T 6728-2002 lsp
Materi Q195-Kelas B, SS330, SPC, S185
Q215-Kelas C, CS Tipe B, SS330, SPHC
Q235 --- Kelas D, SS400, S235JR, S235JO, S235J2
Q345 --- SS500, ST52
ASTM A53 GrA, GrB; STKM11, ST37, ST52, 16Mn, lsp.
Sasmita Kelas A, Kelas B, Kelas C
Bentuk Bagean Kothak, Persegi Panjang, Babak,
Pengepakan Bundel, utawa kanthi kabeh jinis warna PVC utawa minangka sarat sampeyan
Pungkasan Plain end / Beveled, dilindhungi tutup plastik ing sisih loro, motong quare, alur, Utas lan kopling, lsp.
MOQ 1 Ton, rega jumlahe luwih akeh bakal luwih murah
Perawatan lumahing 1. Galvanis
2. Lukisan PVC, Ireng lan warna
3. Minyak transparan, minyak anti karat
4. Miturut sarat klien
Lamaran 1. Pager, omah kaca, pipa lawang, omah kaca
2. Cairan tekanan rendah, banyu, gas, minyak, pipa garis
3. Kanggo konstruksi bangunan njero ruangan lan ruangan
4. Akeh digunakake ing konstruksi scaffold sing luwih murah lan trep
Asal Usul Liaocheng OF China
Sertifikat API ISO9001-2008, SGS.BV 
Wektu Pangiriman Biasane sajrone 10-45 dina sawise nampa pambayaran sadurunge 
Panganggone Transportasi Pipa, Pipa Ketel, Pipa Hidrolik / Mobil, Pengeboran Minyak / Gas, Pangan / Minuman / Produk Susu, Industri Mesin, Industri Kimia, Pertambangan, Konstruksi & Dekorasi, Tujuan Khusus
Ketentuan Pembayaran L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Wektu Pangiriman Biasane Sajrone 10-45 Dina Sawise Entuk Advance
Merek dagang Jinjufeng

FAQ

1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
 We are produsen profesional kanggo pipa baja, lan perusahaan kita uga perusahaan perdagangan manca profesional banget lan teknis kanggo produk baja. Kita duwe pengalaman ekspor luwih akeh kanthi rega kompetitif lan layanan purna jual paling apik. Kajaba iki, kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk baja kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.

2. Apa sampeyan ngirim barang ing wektu sing tepat?
Ya, kita janji bakal nyedhiyakake produk lan pangiriman sing paling apik ing wektu sing tepat ora preduli yen rega saya akeh utawa ora. Kejujuran minangka prinsip perusahaan kita.

3. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
Sampel bisa nyedhiyakake kanggo pelanggan kanthi gratis, nanging barang kasebut bakal dicakup dening akun pelanggan. Sampel barang bakal dikembalikan menyang akun pelanggan sawise kita kerja sama.

4. Kepiye carane bisa njaluk kuotasi sanalika bisa?
Email lan fax bakal dicenthang sajrone 24 jam, dene Skype, Wechat lan WhatsApp bakal online 24 jam. Kirimake katrangan babagan informasi lan pesanan, spesifikasi (Bahan Baja, ukuran, jumlah, port tujuan), bakal enggal-enggal bisa ngatasi rega paling apik. 

5. Apa sampeyan duwe sertifikasi?
Ya, iku sing dijamin kanggo klien. Kita duwe sertifikat ISO9000, ISO9001, sertifikat API5L PSL-1 CE lan liya-liyane. Produk produk berkualitas tinggi lan duwe insinyur profesional lan tim pangembangan.

6. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim utawa mbayar salinan B / L sajrone 5 dina kerja. 100% L / C sing ora bisa dibatalake saiki uga istilah pembayaran sing luwih apik. 

7. Apa sampeyan nampa pamriksa pihak katelu?
Ya pancen kita trima.

Pengepakan

PACKING
PACKING1
PACKING2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: