JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Tabung Baja Seamless (A106, A53, API 5L, ST37, ST52, S275, S355)

Katrangan singkat:

Pipa baja seamless murah ASTM A312 sing digawe panas

Kita MANUFACTURER profesional pipa Baja. Nyedhiyakake kualitas lan layanan sing luar biasa kanthi rega kompetitif forC. S. Pipa Mulus, Pipa Baja Baja Alloy.


Detail Produk

Tag Produk

Materi

Q195-Kelas B, SS330, SPC, S185

Q215-Kelas C, CS Tipe B, SS330, SPHC

Q235 --- Kelas D, SS400, S235JR, S235JO, S235J2

Q345 --- SS500, ST52

ASTM A53 GrA, GrB; STKM11, ST37, ST52, 16Mn, lsp.

Standar

ASTM A53, ASTM A106 / ASME SA106 / ASTM A53 / ASME SA53 / API 5L GR. B PSL 1, ASTM A500, JIS G3444, G3445, G3452, G3454, ETC ...

Sasmita

Kelas A, Kelas B, Kelas C

Ukurane

OD 10mm-1050mm WT: 1.00mm-100mm

Dawane

 4000-13000mm

Lumahing

Annealed / manual polesan / mekanik polesan

Lamaran

Digunakake ing bahan kimia minyak bumi, metalurgi, nggawe kertas, panganan, damel kapal, lingkungan

Rincian Paket

Ing Bundel, ing Bunk utawa minangka Syarat Sampeyan

Wektu pangiriman

Sajrone 10-45 dina sawise nampa pambayaran

Ketentuan Pembayaran

L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram

Syarat Kiriman

FOB CFR CIF

MOQ

1 ton

Asal Usul

Liaocheng OF China

CATHETAN

Hubungi sampeyan kanthi bebas, kita bakal ngupayakake produk lan layanan sing paling apik kanthi kualitas paling apik kanggo sampeyan.

Rincian pengepakan

Carbon Steel Seamless Pipe
Carbon Steel Seamless Pipe1
Carbon Steel Seamless Pipe2

Lamaran

Carbon Steel Seamless Pipe05

Sertifikasi

ce

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: