JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Piranti Jangkar Pengeboran Diri

  • Anchor Bit

    Jangkar Bit

    Bit Jangkar Pengeboran Diri SINODRILLS digunakake minangka korban kanggo bolongan pengeboran, biasane ana karbida Tungsten lan baja ngenceng rong jinis, liwat mesin produksi utawa teknologi produksi casting.

  • Supanchor R25 R38 R51 self drilling anchor SDA bars for Underground Construction

    Supanor R25 R38 R51 ngebor jangkar SDA bar kanggo Konstruksi Underground

    Sistem Jangkar Pengeboran Diri kalebu bar jangkar Utas berongga kanthi bor pengorbanan sing nindakake pengeboran, jangkar lan grouting ing sawijining operasi. Sistem jangkar pengeboran mandiri umume digunakake ing stabilitas lereng, dhukungan tunneling, pondasi kanthi tumpukan mikro lsp, sing akeh digunakake ing proyek penambangan, terowongan, kereta api, konstruksi metro dll

  • R38 coupling  coupler R38 for for self drilling anchor rock bolt

    Kopling kopling R38 R38 kanggo bolt bolongan ngebur dhewe

    Kopling jangkar utawa diarani kopling rod jangkar, sing digunakake kanggo ngluwihi tali jangkar kaya dawa sing dibutuhake.

    Jinis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 lsp.