JIN JU FENG

Pengalaman Manufaktur 16 Taun

Supanor R25 R38 R51 ngebor jangkar SDA bar kanggo Konstruksi Underground

Katrangan singkat:

Sistem Jangkar Pengeboran Diri kalebu bar jangkar Utas berongga kanthi bor pengorbanan sing nindakake pengeboran, jangkar lan grouting ing sawijining operasi. Sistem jangkar pengeboran mandiri umume digunakake ing stabilitas lereng, dhukungan tunneling, pondasi kanthi tumpukan mikro lsp, sing akeh digunakake ing proyek penambangan, terowongan, kereta api, konstruksi metro dll


Detail Produk

Tag Produk

Sistem Jangkar Pengeboran Diri kalebu bar jangkar Utas berongga kanthi bor pengorbanan sing nindakake pengeboran, jangkar lan grouting ing sawijining operasi. Sistem jangkar pengeboran mandiri umume digunakake ing stabilitas lereng, dhukungan tunneling, pondasi kanthi tumpukan mikro lsp, sing akeh digunakake ing proyek penambangan, terowongan, kereta api, konstruksi metro dll

Ukuran Utas R: R25, R32, R38, R51,
Ukuran Utas T: T30, T40, T52, T73, T76, T103, T127, T130

Standar benang: ISO10208 / ISO1720

self drilling anchor SDA bars11

Kaluwihan lan Karakteristik

1. Ora dibutuhake casing, amarga jangkar bisa dilatih ing lemah sing longgar tanpa mbutuhake casing kanggo nyokong bolong kasebut.
2. Pengeboran cepet lan instalasi, amarga ngebur, instalasi lan grouting lagi aktif.
3. Utas tali lan benang trapezoid kuat lan cocog kanggo ngebur rotasi-perkusi lan njamin ikatan tingkat dhuwur karo asam urat bolongan.
4. Inti kothong ora mung kanggo siraman nalika ngebur, nanging uga kanggo grouting sawise
ngebur
5. Utas terus-terusan mesthekake yen bar bisa dipotong lan ditambah kapan wae, utawa ditambah.
6. Bit jangkar sing beda-beda kasedhiya kanggo macem-macem kahanan lemah.
7. Prosess anti-crossion duplikat, sistem lapisan galvanis lan epoksi panas.

Data teknis batang jangkar kothong

Ukurane

OD (mm)

ID (mm)

Load Ultimate (KN)

Beban Hasil (KN)

Bobot (kg / meter)

R25N-14

25.0

14.0

200

150

2.3

R32L-22

32.0

22.0

220

180

2.8

R32N-21

32.0

21.0

280

230

2.9

R32N-18.5

32.0

18.5

280

230

3.4

R32S-17.5

32.0

17.5

360

280

3.5

R32S-15

32.0

15

360

280

4.1

R38N-21

38.0

21.0

500

400

4.8

R38N-19

38.0

19.0

500

400

5.5

R51L-38

51.0

38.0

550

450

6.0

R51L-36

51.0

36.0

550

450

7.6

R51N-36

51.0

36.0

800

630

7.6

R51N-33

51.0

33.0

800

630

8.4

T76N-49

76.0

49.0

1600

1200

16.5

T76S-45

76.0

45.0

1900

1500

19

T30-11

30.0

11.0

320

260

3.3

T30-14

30.0

14.0

275

220

2.9

T40-16

40.0

16.0

660

525

7.1

T40-20

40.0

20.0

540

425

5.6

T52-26

52.0

26.0

930

730

10

T73-56

73.0

56.0

1035

830

10.8

T73-53

73.0

53.0

1160

970

14

T73-45

73.0

45.0

1600

1270

17.5

T103-78

103.0

78.0

2270

1800

25

T103-51

103.0

51.0

3660

2670

44

Bahan baja

Acc. nganti EN10083-1 / EN10210-1

Arah benang

Tangan kiwa / Tangan tengen

Standar benang

ISO 10208 / ISO1720 / Standar internasional liyane

Lamaran

self drilling anchor SDA bars6
self drilling anchor SDA bars7

Pengepakan & transportasi

self drilling anchor SDA bars8
self drilling anchor SDA bars10
self drilling anchor SDA bars9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane